Headerbild

13 SBTK:are i premiärtruppen

2009-07-16 i Allmänt

Inte mindre än 13 Skurupsspelare finns med i den trupp som tränaren Per Nilsson har anmält till säsongens premiärtävling, Öresundsspelen.

Bordtennissäsongen rivstartar i år med en ranking 1-tävling. Öresundsspelen har uppgraderats till en R1:a vilket gör att extra många Sverigepoäng står på spel. Nytt för i år är också att tävlingen flyttar från Oxie till Limhamn.

Per Nilsson har anmält 13 SBTK:are som gör sammanlagt 27 starter. Tre av spelarna, Emil Ohlsson, Viktor Johansson och Thomas Håkansson ställer upp i inte mindre än tre klasser. Öresundsspelen avgörs 15-16 augusti och truppen i sin helhet finns under Tävlingar / Öresundsspelen.

 

Två av Skurupsspelarna har dock redan begått smygpremiär. Förra helgen deltog nyförvärven Isaac Nyheim och Mattias Olsson i Enigspelen på Öland. Båda nådde som bäst åttondelen.

Isaac blev tia i HJ 20 och 14 i HS 3. Dessutom gick han till slutspel i P 14 och P 15. Mattias nådde en elfteplats i PS 12.e

En av Enigsspelens största enskilda sensationer svarade dock Isaac för när han mot alla odds besegrade Andreas Holmberg, Lyckeby.