Headerbild

Sponsorer positiva till Skurups BTK

2009-08-12 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Allt fler sponsorer börjar få upp ögonen för Skurups BTK:s verksamhet. Ordföranden Lars-Erik Nilsson har de senaste veckorna varit i kontakt med flera företag som ställt sig välvilliga till ett framtida samarbete.

Skurups BTK har vuxit på alla håll och kanter de senaste åren och har blivit en av Skurups kommuns största ungdomsklubbar.

SBTK har uppmärksammats på olika sätt och bland annat blivit vald till Årets klubb inom skånsk bordtennis. Lars-Erik Nilsson har gjort ett jättejobb med kontakterna med både nya och gamla sponsorer och är tacksam över det ökande intresset.

 

– Vi är tacksamma för att allt fler vill vara med och hjälpa oss med vårt ungdomsarbete. Stödet från näringslivet betyder mycket för oss, säger han.

Nästkommande helg arrangerar klubben Skurups Sparbanksloopen, som kommer att slå nytt rekord i antal deltagare från både Danmark och Sverige. Inom kort kommer även de nya klubbkläderna att delas ut till medlemmarna. På träningsoverall och matchdress kommer några av Skurups BTK:s största sponsorer att synas med sina logotyper. Dessa lanseras även betydligt bättre på den nya hemsidan.

Alla privatpersoner och företag som vill vara med och stötta Skurups BTK i arbetet med att ge ungdomarna en meningsfylld fritid kan kontakta Lars-Erik Nilsson.

Telefon: 070-8351347, 0411-42537, 0410-51347.

Mejl: skurupsbtk@telia.com