Headerbild

13 Skurupsspelare i hetluften

2009-08-15 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

I dag, lördag, är det tävlingspremiär för merparten ur Skurups BTK:s tävlingsgrupp. Och det är inte vilken tävling som helst som säsongen inleds i, utan det handlar om R1:an Öresundsspelen,

Inte mindre än 13 ungdomar från elva till 18 år kommer att tampas i den gröna tröjan när bordtennissäsongen inleds i Limhamn med Öresundsspelen på lördag. Ja, rent träningsmässigt har säsongen förstås varit i gång ett bra tag men nu gäller det att för första gången mäta sina krafter med spelare från andra klubbar.

Sju pojkspelare och sex tjejer ställer upp från Skurups BTK - en av Skånes mest jämställda pingisklubbar. Vi vågar inte ha alltför höga förhoppningar om framskjutna placeringar eftersom konkurrensen är tuffast tänkbara, men någon spelare hoppas vi få fram till de avgörande omgångarna.

Vid "ringside" i Limhamns sporthall under lördagen sitter bland annat Per Nilsson, Mats Lundström och Lars-Erik Nilsson. Någon gång under lördagskvällen kommer hemsidan att rapportera om SBTK:arnas framfart i Öresundsspelen.