Headerbild

Armenien till "Loopen" - nya starttider!

2009-08-16 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Sju toppspelare från Armenien kommer att ge Skurups Sparbanksloopen en internationell prägel kommande helg. De sju spelarna är i Sverige för att samträna med Halmstads BTK, som i sin tur skickar en stor trupp till Skurup.

Skurups Sparbanksloopen har nu lockat 350 starter, vilket är nytt stiligt rekord. Klart är också att det kommer att delas ut Sverigepoäng i samtliga klasser eftersom deltagarantalet är så stort. Ett tag såg det lite tunt ut i ett par äldre tjejklasser.

Att klasserna blir nu "kompletta" beror inte minst på den sju spelare stora truppen från Armenien som kommer att ställa upp i "Loopen". Det handlar om fyra killar och tre tjejer.

– Halmstads BTK har ett utbyte med klubben SC Dinamo och det är därifrån som spelarna kommer, säger Mats Lundström, SBTK:s sportchef.

Utöver Armenien kommer Danmark att vara representerat av ett flertal klubbar. Det stora deltagarintresset  och en del sena anmälningar gör att det har blivit smärra ändringar båda deltagarlista och tidsschema. Här är den senaste informationen:

Deltagarlista

Tidsschema

Hitta hit

Programblad