Headerbild

Ännu flera kvartsfinaler till Skurupsspelare

2009-09-06 i Allmänt

Det formligen regnade kvartsfinalplatser över Skurups BTK:s spelare vid Halmstad Masters. På söndagen fortsatte Skurupsspelare att nå kvartsfinaler i den tuffa konkurrensen.

På lördagen lyckades Robin Sippola, Emil Ohlsson, Annica Nilsson, Linda Tellström och My Ylinen två gånger om.

På söndagen blev det ännu flera kvartsfinaler för Skurups BTK.

Thomas Håkansson spelade sin bästa pingis för säsongen när han gick till kvarten i Pojkar 15. På vägen dit slog han bland annat ut seedade Alexander Lundh, BTK Frej, med 3-2 i set (11-9 i skiljeset, puuhh...). I kvarten blev det 0-3 mot Martin Svensson, Herrljunga, men ändå mycket bra spel av Thomas.

Till kvartsfinal gick även Linda Tellström i Klass 1. Även Linda har spelat bra under Halmstadsdagarna.

En annan kille som stundtals spelat strålande är Emil Ohlsson. För tredje R1:an i rad gick han till slutspel i 14-årsklassen trots att han har ett år kvar i klassen. I slutspelet gick han fram till åttondelsfinal, där det blev förlust mot Kristian Präst, Västerås. På lördagen blev Emil även femma i pojkar 13.

Isaac Nyheim gick vidare från gruppen i pojkar 14 och fick därefter respass. I pojkar 15 vann han en match och pressade därefter duktige Hannes Thörn, Vetlanda, till en stenhård femsetare. Nära, nära...

Viktor Johansson slutade nia i Pojkar 15, vilket är klart godkänt. Åt suveräne Viktor Görman, Eslöv, kunde han inte göra mycket den här gången.

Marcus Nilsson fick tuffa lottningar, men gjorde en stark insats i supertuffa Klass 1, där han knep ett set och var på väg mot ännu en setvinst mot den förstaseedade motståndaren.

Nästa helg är något så ovanligt som - tävlingsfri!