Headerbild

Torsk i Kåseberga för Skurups A-lag

2009-10-24 i Allmänt

Trots comeback av två lojala veteraner lyckades Skurups division 3-lag inte få mycket med sig hem från bortamatchen mot Ale. Två singelvinster av Anders Persson var allt i en match som slutade 8-2.

Av olika anledningar fick coachen Per Nilsson damma av ett par av Skurups mest rutinerade spelare i den tuffa bortamatchen mot ale. Ola Stenqvist och Mats Lundström ställde välvilligt upp när Nilsson kallade men hade inte någon större lycka med sig. Samtidigt har båda herrarna tränat mycket sparsamt under säsongen.

Thomas Håkansson stod för det ungdomliga inslaget i Skurup. Ingen skugga ska falla på Thomas som gjorde så gott han kunde och som hängde med långt upp i seten. Dock lyckades han inte få med sig någon setvinst den här gången.

Som vanligt var det Anders Persson som stod för de främsta prestationerna. Anders slog först Billy Wahlgren och sedan Samuel Larsson med 3-0 i set.

Det är bara att konstetera att Ale var numret för stort den här gången.

- Jag tror att Ale kommer att vinna serien. Framförallt med tanke på att Magnus Nordahl saknades i den här matchen. Han går förmodligen in som etta, säger Per Nilsson i Skurups BTK, som inte var alltför deppad efter förlusten.

- Nej, realistiskt sett ska vi inte ha något att hämta i den här matchen. Det var kanske säsongens svåraste match på pappret. Men nu är den tuffa inledningen avklarad och det är dags att börja plocka poäng!