Headerbild

Nya tävlingar efter DM-succén

2009-11-12 i Allmänt

Vi har landat efter förra helgens DM-succé som gav klubben inte mindre än elva medaljer, varav fyra guld. Vi laddar nu om inför en allianstävling och en viktig A-lagmatch.

På söndag står Österlens BTK som värd för säsongens första allianstävling som spelas i Borrby sporthall. Några av våra mindre erfarna ungdomar kommer att mäta sina krafter från andra spelare från sydöst och vi önskar SBTK:ara ett stor Lycka till!

De andra allianstävlingarna för säsongen 2009-10 är för övrigt spikade och kommer att spelas enligt följade:

5 december: Sjöbo.

23 januari: Degeberga.

28 februari: Tomelilla.

11 april: Skurup!

Dessutom spelas två andra tävlingar i sydöstra Skåne:

20-21 mars: Österlenmästerskapen i Tomelilla

24-25 april: Outsidertävlingen i Kåseberga.

Tänk på att prata med era tränare om tävlingarna och - framförallt: Anmäl er här på hemsidan. De här tävlingarna är öppna för alla.

Starttider och information om allianstävlingen finner ni här.

 

*      *       *

 

När det gäller seriespelet har många matcher ändrats (se separat artikel här på hemsidan). A-laget spelar på lördag mot Kristianstads PK på Östergård klockan 10. Laget är fortfarande utan poäng i division 3 och det börjar bli hög tid att bättra på den magra skörden. Tränaren Per Nilsson hymlar inte om att siktet nu är inställt på poäng.

- Vi har haft en tuff öppning med flera svåra matcher. På pappret känns det som att vi ska ha poängchans mot det här Kristianstadslaget så det är vår absoluta målsättning. Men det kommer säkert att bli en tuff match, säger han.

Som sagt: Uppkast klockan 10 på lördag. Kom gärna och heja fram våra grabbar. Lycka till!