Headerbild

Lyckat arrangemang i arenan

2015-01-18 i Allmänt

Ett väl genomfört arrangemang kunde Skurups BTK glädja sig åt vid säsongens första tävling i Sydskånksa BT-alliansen i Skurups Sparbank Arena på lördagen.

Till slut var det hela 80 spelare från 14 klubbar som kom till start, flickor och pojkar i olika åldersklasser. Under dagen avgjordes 170 matcher på de tolv borden. Spelet pågick i sju och en halv timmar och flöt på bra. Nästan en timme före beräknad tid hölls sista prisutdelningen.

Att allt gick så bra kan föreningen tacka de många medlemmar, som ställde upp och hjälpte till, för. Domare och andra funktionärer, ingen nämnd och ingen glömd. Arrangemanget genomfördes helt problemfritt. Mycket uppskattad blev den egna serveringen.

De sex ungdomar från klubben som ställde upp i allianstävlingen skötte sig också bra. Allra bäst gick det för Lucas de la Garza, som blev trea i klass P 11. Här kom Karl Norgren på femte plats och Ib Christiansen på nionde. Fanny Christiansen gick till final och blev tvåa i F 13 B. Även alliansdebutanterna Isak Söderberg och Benjamin Gustafsson i P 13 respektive P 9 kämpade på fint och visade att de har framtiden för sig.