Headerbild

Hemmamedaljer i Skånes DM

2015-11-09 i Allmänt

Ett lyckat DM-arrangemang kunde Skånes Bordtennisförbund och Skurups BTK summera efter två intensiva tävlingsdagar i Skurups Sparbank Arena den gångna helgen. Och även en del hemmaframgångar.

Någon skånsk mästare blev det inte för Skurup men väl medaljer av annan valör. Allra bäst lyckades Mats Lundström som tog hem silvret i Herrsingel 50. Det blev också ett brons för Mats i Herrdubbel 50 i par med Ingvar Svensson, Limhamns BTK.

Ytterligare tre bronsmedaljörer kom från Skurups BTK. Det var Bengt-Åke Persson i Herrsingel 60, Smilla Lundstedt i Flickor 15 och Lucas de la Garza i Pojkar 12. Där blev det också en femte plats för Karl Norgren. Men alla deltagare från klubben kämpade på och skötte sig bra.

Liksom alla de som ställde upp helt ideellt som funktionärer och domare och såg till att arrangemanget flöt på på allra bästa sätt hela tiden.

Skånsk seniormästare i herrsingel blev Arvid Sunesson, BTK Rekord. Damsingeln vanns av Caroline Tanska, Eslövs AI, som ju representerade Skurups BTK förra säsongen.

Alla resultat återfinns på Skånes Bordtennisförbunds hemsida. Den nås genom att klicka på fliken "Länkar".