Headerbild

Grattis Karl!

2015-11-23 i Allmänt

I helgen var det tävlingar både lördag och söndag i Höganäs. Klubbens spelare var väl framme i flera klasser och för Karl Norgren slutade det med en vinst i söndagens stora P11 klass.

Det tävlades både lördag och söndag i Höganäs sportcenter. Om lördagen var det Höganäs Open en tävling ingående i UGP serien. Där gick det allra bäst för Lucas de la Garza som slutade på en fin tredjeplats. I semifinalen fick Lucas ge sig mot slutliga klassvinnaren Alexander Hansen från Hilleröd.

På söndagen spelades Vikentomater Cup. I P11 klassen med närmre trettio deltagare stod Karl Norgren som slutsegrare! Karl vann en tät och välspelad final mot Adrian Larsson från Malmö IF. Framgångarna för Skurupskillarna var inte slut här., I P9 tog sig Benjamin Gustafsson fram till final utan att förlora set. Väl i finalen blev det dock förlust med 3-1 mot Tomelillas Viggo Henriksson.

Carl Carstensen Köngeskov och William Beck är två danska spelare från Hilleröd. På svenska tävlingar spelar dessa två duktiga killar i Skurup BTKs färger, De båda tävlade i Höganäs Open på lördagen. Carl inkasserade en 2a plats i P11 och William blev 3a i både P11 och P12. Flodt drenge!