Headerbild

Höstinfo

2019-08-02 i Nyheter

Nu är det dags att dra igång höstsäsongen. Träningen startar V 32.

Hej allesammans!

Hoppas ni har och har haft en fantastisk sommar och njutit av lite välförtjänt ledighet. Nu börjar det dock bli dags att komma in i lite rutiner igen och dra igång bordtennissäsongen 2019-2020.

Som ni förhoppningsvis redan vet, så inleder vi i Skurups BTK alltid säsongen med att arrangera säsongens första tävling, Skurup sparbanksloopen. Det här året kommer tävlingen att spelas den 24-25/8 och kommer kräva att vi alla hjälps åt för att ro det arrangemanget i hamn. Så har ni inte redan bokat upp den helgen, så snälla gör det. Den här tävlingen ger oss en ekonomisk möjlighet att inleda säsongen på ett bra sätt och därför otroligt viktig för klubben!

När det kommer till träningarna så kommer de första grupperna att börja sina träningar under nästa vecka, V32. Följande grupper och träningstider är det som kommer köra igång under nästa vecka:
Måndagar - Motionsträning 18:30-21:00
Tisdagar - Nybörjarträning 17:30-18:50 och fortsättningsgruppen 17:30-19:30.
Torsdagar - Pensionärsgruppen 14:00-16:00

När säsongen har tagit fart lite och förmodligen veckan efter vår tävling så kommer ytterligare några träningstillfälle för några av grupperna att köra igång. Exempelvis så kommer fortsättningsgruppen och pensionärsgruppen få vars ett tillfälle till att träna på. Men de första veckorna kommer det vara ovanstående tider som gäller.

Varmt välkomna ner till Skurups Sparbanks Arena!

Med Vänliga Hälsningar

Styrelsen