Headerbild

Karl Norgren Skånsk Mästare HS4

2019-11-16 i Nyheter

Förra helgen gick Skånska Mästerskapen 2019 av stapeln i Sjöbo med hemmaklubben som arrangör tillsammans med Skånes Bordtennisförbund.

De spelare som representerade Skurups färger under tävlingen var Karl Norgren, Jan Olsson, Vera Söderberg, Fabian Söderberg & Isak Söderberg.

Överlägset bäst gick det för Karl Norgren den här gången med en klasseger och dubbla finalförluster. Skånsk mästare blev Karl i Herrsingel 4 efter att ha tagit flera imponerande segrar. Bland annat blev det vinst mot Chen Zhiyong, Malmö IF, i semifinalen med 3-1 och därefter vann Karl även finalen mot Karl Witzgall, Eslövs AI, med övertygande 3-0.

De två finalförlusterna kom i Herrsingel 5 samt Pojkar 15. I Herrsingel 5 så var det Emil Palm från Hylta IF som blev för svår i finalen där Karl förlorade en jämn batalj med 3-2. I Pojkar 15 så var det Aleksandar Kotromanac, Åstorps BTK, som blev Karls överman. Ett guld och två silver på ett skånskt mästerskap ska dock Karl vara väldigt stolt över och hemsidan säger stort grattis!

De andra skurupspelarna hade en betydligt tuffare helg och räckte inte riktigt till, trots bra spel, den här gången.