Headerbild

Angelica Rasmusson – Klar för Skurups BTK!

2019-12-07 i Nyheter

Prenumerera via:

RSS

Klubben kan med glädje meddela att Angelica Rasmusson har valt att utöka sitt engagemang genom att skriva på för Skurups BTK...

Klubben kan med glädje meddela att Angelica Rasmusson har valt att utöka sitt engagemang genom att skriva på för Skurups BTK och därmed representera klubben på tävlingar, seriesammanhang osv. Angelica har, sedan säsongsstarten i Augusti månad, varit en av klubbens ungdomstränare och utökar i och med detta sin involvering i klubben ytterligare. Angelica ansluter från Tomelilla AIS där hon har en gedigen bordtennisbakgrund från. Dessutom är hon även involverad i arbetet som sker inom Skånes Bordtennisförbund. Huvudtränare inom SBTK, Thomas Håkansson, kommenterar:

”Skurups BTK är väldigt glada över att Angelica har valt Skurups BTK som sin nya klubbadress och jag är övertygad om att hon kommer bidra med mycket energi, kunskap och nya ögon till klubben. Angelica är redan tränare inom klubben och jag är nu glad över att inte bara kunna kalla henne tränarkollega, utan även klubbkompis!”

Angelica Rasmusson blir spelklar för Skurups BTK på Måndag den 9/12.

Hemsidan hälsar, åt klubbens vägnar, Angelica varmt välkommen till gemenskapen i Skurups BTK!