Headerbild

Juluppehåll för seniorlagen

2019-12-15 i Nyheter

Prenumerera via:

RSS

Då har våra två seniorlag kommit halvvägs igenom säsongens seriespel och det är dags för juluppehåll. Båda lagen har stått för klart godkända insatser under den första halvan under säsongen.

Då har våra två seniorlag kommit halvvägs igenom säsongens seriespel och det är dags för juluppehåll. Båda lagen har stått för klart godkända insatser under den första halvan under säsongen. Division 5-laget får fira jul som antingen fjärde- eller femteplacerade, beroende på resultatet i en hängmatch, medans division 4-laget tar julledigt som tredjeplacerade.

Den sista seriematchen för respektive lag spelades under den gångna veckan. Division 5-laget begav sig till Kvarnby för att möta serieledaren och förlorade till slut den matchen med 8-4. Division 4-laget hade i sin tur äran att hälsa FIFH Malmö välkomna till Skurup Sparbank Arena för årets sista match. Efter en jämn och tuff match kunde till slut hemmalaget stå som segrare med 8-5, vilket också gjorde att man tog över tredjeplatsen i serien från just nämnda FIFH.
Nu är det dags för lite välförtjänt ledighet för våra seniorspelare och ladda batterierna för återstarten av serierna på andra sidan nyår. Den 15/1 är det dags igen för båda våra seniorlag och det kommer inledas med en härlig dubbelmatch på hemmaplan. Division 5-laget kommer då att hälsa Bjärreds BTK B välkomna medans Divsion 4-laget får chansen att ta revansch för premiärförlusten mot IF Ale C. Varmt välkomna ner till Skurups Sparbank Arena då för att heja på våra lag!