Headerbild

Ungdomserierna avslutade i förväg

2020-03-22 i Nyheter

Prenumerera via:

RSS

Skurups BTK skulle i helgen varit värd för sammandrag i två av ungdomsserierna där våra lag deltar. På grund av rådande omständigheter....

Skurups BTK skulle i helgen varit värd för sammandrag i två av ungdomsserierna där våra lag deltar. På grund av rådande omständigheter med Covid-19’ virusets framfart har Skånes Bordtennisförbund dock valt att ställa in resterande sammandrag i samtliga ungdomsserierna för den här säsongen och avsluta serierna så som tabellen är just nu. Det här innebär att helgens matcher inte blev spelade och seriespelet är avslutad för våra tre lag. Årets ungdomsserier slutade därför enligt följande för våra tre lag:

Skåne Ungdom D

Vårt yngsta lag hann spela 8 lagmatcher i årets serie och slutade på första plats i tabellen med lika många segrar. Efter många bra och jämna matcher så riktar hemsidan nu ett stort grattis till Klara Norgren, Fabian Söderberg, Theodor Andersson och Theodor Blomgren till seriesegern! Tabellen i sin helhet ser ni nedan. 

 

 

Skåne ungdom B

Ett av våra andra två lag hamnade i en riktig tuff serie och har fått kämpa rejält under säsongen. Efter många tuffa och lärorika matcher så får Vera Söderberg och Matilda Friberg ladda om inför nästa säsong. Ta med er den nyttiga erfarenheten från matcherna och fortsätt kämpa i träningshallen så kommer vinsterna komma! Tabellen i sin helhet ser ni nedan. 

 

Skåne Ungdom Södra 1

Vårt tredje ungdomslag har gått en jämn kamp i toppen av tabellen under hela säsongen tillsammans med Malmö IF U3 och såg fram emot en spännande avslutning. Utifrån omständigheterna med Corona-viruset framfart, fick man ett tydligt exempel på att varje enskild match och set kan visa sig vara avgörande i slutet av en säsong. Tack vare en något bättre matchkvot, tar Vilmer Karlsson och Marcus Ghidini hem seriesegern till Skurup.  Stort grattis, killar!