Headerbild

Säsongsavslutningar vårtermin 20

2020-06-03 i Nyheter

Prenumerera via:

RSS

Efter en, i många avseenden, konstig vår så är solen och sommaren äntligen här! Det innebär också att bordtennissäsongen börjar lida mot sitt slut och att sommaruppehållet snart är här. Här kommer lite viktiga datum inför avslutningen av säsongen...

Efter en, i många avseenden, konstig vår så är solen och sommaren äntligen här! Det innebär också att bordtennissäsongen börjar lida mot sitt slut och att sommaruppehållet snart är här. Här kommer lite viktiga datum inför avslutningen av säsongen och när uppstarten av den nya drar igång för de olika ungdomsgrupperna. I rådande tider har klubben valt att inte arrangera en traditionell avslutning där hela klubben samlas och fira in sommaren, utan respektive träningsgrupp kommer ha sina egna avslutningar. Vi hoppas vi kan göra något tillsammans i inledningen av den nya säsongen istället. 

Nybörjargruppen:
För nybörjargruppen tar bordtennissäsongen slut på tisdag 9/6. Därefter är det uppehåll under hela sommaren fram tills tisdagen 4/8 då träningen kör igång igen. Det kommer vara samma tider, 17:30-18:50 som gäller även efter sommaren.
 
Fortsättningsgruppen:
Fortsättningsgruppen kör på med sina ordinarie träningar fram till och med torsdagen 18/6, med ändringen att löparskor ska vara med på samtliga träningar från och med tisdagen 9/6. Därefter väntar ett 2,5 veckors uppehåll innan vi kör igång med sommarträningarna från och med tisdagen 7/7. Samma tider som under säsongen gäller under sommarträningarna.
Skurups BTK passar på att önska alla en fantastisk sommar. Vila upp er och njut av ett förhoppningsvis fint väder. Glöm inte att ta hand om er och håll er friska!