Headerbild

Skurups BTK tillbaka i Division 3!

2020-07-10 i Nyheter

Efter några år där Skurups BTK endast har varit representerat i seniorserier på distriktsnivå så är nu klubben tillbaka i det nationella seriesystemet från och med den nya säsongen som drar igång i höst.

Efter några år där Skurups BTK endast har varit representerat i seniorserier på distriktsnivå så är nu klubben tillbaka i det nationella seriesystemet från och med den nya säsongen som drar igång i höst. Det är A-lagets framfart i division 4 södra den gångna säsongen som gjorde uppflyttningen möjlig. Tack vare andraplatsen i division 4 fick man möjligheten att ta steget upp, vilket lagledare Thomas Håkansson ser väldigt positivt på.

”Det känns givetvis bra att vi återigen kan erbjuda pingis på nationell nivå i Skurup efter några års frånvaro. Framförallt känns det som att klubben och verksamheten börjar bli redo för att ha ett lag i en division högre nu efter några utmanande år. Dessutom hoppas jag att det blir inspirerande för klubbens ungdomar att ha ytterligare en nivå att se upp till och utvecklas till inom föreningen. Det kommer bli en rolig säsong!”

Skurups BTK’s division 3-lag har hamnat i serien ”Div 3 herrar SSSV” och ni kan följa lagets framfart här.

Lagets premiärmatcher i division 3 spelas den 4/10.