Headerbild

Ungdomarna iväg på säsongens första tävling!

2020-10-19 i Nyheter

Prenumerera via:

RSS

Samtidigt som klubben arrangerade ett sammandrag för klubbens seniorlag i division 3 på hemmaplan så var sex stycken av klubbens ungdomsspelare iväg och spelade Scania Open i Landskrona.

Samtidigt som klubben arrangerade ett sammandrag för klubbens seniorlag i division 3 på hemmaplan så var sex stycken av klubbens ungdomsspelare iväg och spelade Scania Open i Landskrona. Bland annat gjorde Simon Bjerking sin tävlingsdebut i den svarta skurupströjan och Malte Lundin spelade sina första tävlingsmatcher någonsin.

Scania Open var en rankingbaserad tävling där spelarna delades in i 5- eller 6-mannapooler utifrån rankingpoäng och utan något slutspel. Detta innebär att alla spelare som deltog fick spela antingen 4 eller 5 matcher under tävlingens gång. På förmiddagen var det Theodor Andersson, Theodor Blomgren och Malte Lundin som skulle försvara klubbens färger. Som ovan nämnt så var detta Maltes första tävlingsmatcher någonsin och Malte lyckades direkt gå in och vinna en av sina matcher, vilket var bra gjort!
Theodor A och Theodor B har hunnit med att börja spela matcher under föregående säsong och har därför lite mer erfarenhet när det kommer till matchspel. Båda två hamnade dessutom i samma pool och båda lyckades kamma hem 4 vinster och en förlust. Det här innebar att seträkning fick skilja skurupskillarna åt angående vem som skulle vinna klassen och den här gången var det Theodor Andersson som tog det längsta strået. Men dubbelt skurup på toppen av prispallen, vilket visar att alla träningar ger resultat. Bra jobbat!

På eftermiddagen var det sedan dags för Vilmer Karlsson, Karl Norgren och Simon Bjerking att kliva in i hagarna. Simon, som tidigare under veckan blev spelklar för Skurup, gjorde sin tävlingsdebut för klubben och spelade väldigt bra under tävlingen och lyckades vinna sin klass. Även Simon lyckades vinna 4 av sina fem spelade matcher.

Karl och Vilmer kom inte riktigt upp till den nivån som de brukar kunna spela på och hade det lite tuffare i sina matcher. Såväl Karl och Vilmer vann dock matcher i sina pooler och visade att de är sugna på revansch vid nästa tillfälle!


Bra jobbat allihopa och ett extra stort grattis till pallplaceringarna!